mriacn napisał(a):
zbyh000 napisał(a):
Bez zbędnych komentarzy i offtopu. Tylko głosować !
Więc proszę bez zbędnych komentarzy !!
To czemu spamujesz ?
Cytuj:
a ja robilem inaczej:
bralem zwykly profil np:
ten
i na koncowce gdzie jest 2 zmienialem na 6666 i wychodzil ollylyaza
I wiesz czemu nie pokazało Ci właściwego numeru? Bo 6666 user z adresu wcale nie jest 6666 userem, który dołączył na forum. Dołączyc = odebrac maila z aktywacją i aktywowac konto. Gdy zmienisz adres w przeglądarce to nic nie da.
[quote=pawcik93 ]GIMP vs Paint ?? W gimbie mozna robic maski, cienie itd itd . Moim zdanie powinien byc dozwolony tylko paint . Malo ludzi nma na kompie linuxa i tylko linuxa chyba kazy ma dostep do painta[/quote]
Ja od prawie roku używam linuxa i mimo, że mam windowsa zainstalowanego to nie zmieniam systemów bo linux mi sie bardziej podoba. Windowsa mam tylko ze względu counter strike bo na studiach bez tej gry nie da się życ :P. I jest więcej ludzi niz sie wydaje, ktorzy uzywaja linuxa. Głosowanie jest 'pomocnicze' i ukazuje nam to jak Wam sie podobaja prace, albo ilu ludzi potraficie sciagnac i namowic na swoja prace. O wynik sie nie bojcie. Zadanie z 6666 userem wydawalo sie latwe, a bylo podchwytliwe. Na przyszłosc stosujcie sie do zasad bo wbrew zasadom nic nie osiagniecie, przynajmniej na tym forum.