Teraz jest N sie 01, 2010 8:17 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Dział zablokowany Ten temat jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: n-gage netfront google a internet mobile
PostNapisane: Pn mar 01, 2010 10:44 pm 
60%

jak skonfigurować obrazki w netfront żeby je automatycznie je ładował na każdej stronce? jaką przeglądarkę najlepiej jest do internetu mobilnego? przez google.com.pl nie chce mi ładować zdięć a sam tekst - tak jest w przypadku wikipedia czy np. echo dnia jedynie od czasu do czasu. jaka jest według was najlepsza przzeglądarka internetowa do internetu mobilnego? opera, net-front czy jakaś inna? czy za zdjęcia na stronce trzeba będzie płacić przez gprs (chodzi mi o ściąganie)? - mam w sieci era tak tak. ile trzeba płacić za każdy megabajt danych ściągniętych w erze?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: n-gage netfront google a internet mobile
PostNapisane: Pn mar 01, 2010 11:09 pm 
Kierownik

Podziękowań: 18
Ile płacisz za megabajt - to musisz znaleźć w cenniku swojego operatora - wszystko zależy od tego jaki masz abonament. Co do obrazków - im większa jakość (wielkość) zdjęcia tym oczywiście więcej zapłacisz (przykładowo ja płacę 20gr za 100kb [bez pakietów internetowych - z pakietem coś w okolicach 0.01 ;P ] ). Najlepsza przeglądarka to bezsprzecznie Opera Mini (ale w wersja na JAVA 2.0). Na N-Gage najlepszą przeglądarką jest Net-Scape.

Tytuł: Re: n-gage netfront google a internet mobile
PostNapisane: Pn mar 01, 2010 11:27 pm 
Kierownik

Podziękowań: 14
Ja mam w plusie i zawsze kupuję pakiety 100MB za 10zł, tak więc musisz sprawdzić u swojego operatora.
Jaka szkoda, że gad ma tylko J1ME i da radę odpalić co najwyżej OM3, która bardzo dziwnie formatuje strony... :/ Jak dla mnie to największa wada gada (zrymowało się ;))
Gdyby poszła na nim OM4 to byłby cud :)

Dział zablokowany Ten temat jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ]