Teraz jest Śr wrz 08, 2010 1:43 pm

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Dział zablokowany Ten temat jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Foto nieoczekiawany blad
PostNapisane: Cz lis 26, 2009 3:28 am 
0%

Witam:D po raz kolejny mam same problemy, ale to dlatego ze jestem nowy z symbianem i się uczę :P A wiec mam teraz taki problem z aparatem jak go włączę to jest ok można robić zdjęcia itp jak przełączę na wideo tez jest ok ale jak gdy znowu przełączę na foto to wyskakuje "wystąpił nieoczekiwany błąd" jak zrestartuje tela lub go wyłączę i włączę telefon to aparat już się nie włącza i kolejny błąd "foto wideo nieobsługiwana funkcja" a czasami się wyświetla "foto wideo już w użyciu" ale zabawne gdy wyciągane baterie z tala normalnie gdy telefon jest na chodzie i włączę go to aparat działa ale jak przejdę znowu do wideo potem do foto to problem powraca. Robiłem już wszystko hard format, hard format + format karty pamięci, hard format+ ponowna instalacja oprogramowanie z NSU i nadal jest to samo! :( wina sprzętu na pewno nie bo by ciągle nie dzialala kamerka. Co mogę jeszcze zrobić (oprócz serwis)?? telefon to nokia n81 8gb

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Foto nieoczekiawany blad
PostNapisane: Cz lis 26, 2009 3:52 pm 
Majster

Podziękowań: 612
No jak po formacie fona blad dalej wyskakuje to dosyc dziwne zjawisko. W n6630 mialem podobnie ale to byla wina jakiegos pliku i szybki formacik rzecz jasna pomogl.

To raczej wina sprzetu, moze tasmy? Ale strzelac w ciemno nie ma sensu jesli telefon masz na gwarancji to smigaj, jak nie to... noo polskie serwisy ostatnio sa nie do zdarcia ale trudno bedzie znalezc wyjscie :D

Jedyne co mi przychodzi do glowy to wyciag baterie na 1h i potem sprobuj :)

FAN-CLUB Nokii N-Gage na n-k

Nie wiesz jakie jest hasło do rara? Przeczytaj REGULAMIN!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Dział zablokowany Ten temat jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]